Bijzettafels

Bijzettafels en Salontafels

WELKOM

Een bijzettafel is niet zomaar een tafel maar een onderdeel van het interieur.Een bijzettafel maakt het interieur compleet.Omdat er zoveel verschillende interieurstijlen bestaan zijn er ook zoveel verschillende bijzettafels.Er is al snel ergens een lege plek in de woonkamer waar dan een leuke bijzettafel geplaatst kan worden.Dat kan bijvoorbeeld naast de bank zodat U er ook uw kopje koffie op het tafeltje zetten.Maar het kan ook ergens anders in de woonkamer maar ook in de gang en hal of een andere ruimte in de woning.Een bijzettafel is het kleine broertje van de salontafel daarom laten wij U hier ook een aantal salontafels zien.Wij hebben op deze website een groot aantal foto`s geplaatst van bijzettafels en salontafels van verschillende aanbieders.Deze tafels zijn van bekende en onbekende woonmerken maar altijd van zeer goede kwaliteit.Wanneer U op een afbeelding klikt komt U op de website van de aanbieder waar U de tafel online kan bestellen.

Set J-Line

(06)Bijzettafels van J-Line zijn mooi en apart. Ook deze set van twee J-Line ronde bijzettafels zijn er apart.Let U bijvoorbeeld eens op het motief van het bovenblad. Bijzettafels van het Belgische woonmerk J-line kunt U online bestellen in de vele meubel-webwinkels.

naar de website

De Merken

U kan hier bijzettafels en salontafels tegenkomen van de meubelmerken: Artistiq Living, BePure Home, Brix, By-Boo, Eleonora, Interstil, J-Line, Kokoon, Label 51, LaForma, Lifestyle Home Collection, LifestyleFurn, Light en Living, PTMD, Scantona, Towerliving en Woood.

Ronde Salontafel

(06)Ook deze aparte ronde salontafel is van het bijzondere woonmerk LaForma.Het meest opvallend is hier het ronde bovenblad welke bestaat uit honderden kleine stukjes gerecycled teakhout.Deze stukjes hout zijn met de hand ingelegd.

naar de website

Zeskant Tafel

(06)Dit is een mooie gladde perfect afgewerkte bijzettafel van het merk Woood.Het is een eiken tafel en makkelijk te combineren in verschillende woonstijlen.

naar de website

Bijzettafel YoYo

(06)Deze hele aparte robuuste salontafel is van het bijzondere Nederlandse meubelmerk By-Boo. Dit meubelmerk staat bekend om zijn stoere robuuste meubels wel ook nog eens vaak vervaardigd zijn van gerecyclede materialen.Het mooiste is wanneer U deze salontafel combineert met andere meubels en woonaccessoires van By_Boo. U vind een grote collectie By-Boo meubelen in de webwinkel van Meubelpartner.

naar de website

Kelly Trey tafeltje

(06)Een leuk tafeltje waarbij zoals U ziet het onderstel ongeveer in het midden is samengeknepen waardoor er een erg leuk design is ontstaan.Een tafeltje als deze kan natuurlijk alleen maar van Zuiver Design zijn.

naar de website

Bijzettafel Druf

(06)kijk hier eens wat een leuke en sfeervol klein tafeltje van LaForma dit is.Het perfect gladde ronde donkerbruine bovenblad steekt prachtig af tegen de wit houten dunnen spijlen van dit grappige tafeltje.

naar de website

Blair Set Tafels

(06)Een set van drie mooi glimmende metalen bijzettafels met een glazen bovenblad.Deze set tafels is van het Spaanse woonmerk LaForma.

naar de website

Bijzettafel Patrick

(06)Ook deze kleine vierkante bijzettafel is van het merk Light en Living.De tafel is modern van uiterlijk en valt extra op door zijn glimmende RVS onderstel.

naar de website

Vintage Set

(06)Deze twee vierkante J-Line bijzettafels zijn vooral opvallend door het bovenblad.Deze is gemaakt van verouderd drifthout waardoor de tafeltjes een vintage uiterlijk hebben gekregen.Bestel deze mooie set tafels in de webwinkel van een meubelzaak.

naar de website

Bijzettafels Annick

(06)Het Belgische woonmerk J-line bestaat al meer dan dertig jaar maar vooral de laatste jaren is dit fantastische merk erg in trek en veel te vinden in de Nederlandse interieurs.Ook deze twee hele aparte bijzettafels zijn van J-line.

naar de website

Bijzettafel J-Line

(06)Deze bijzonder leuke en vooral aparte bijzettafel is van het Belgische woonmerk Jolipa. De tafel is rond van model en vervaardigd uit aluminium.De tafel is zo opvallend en mooi omdat deze helemaal is gehamerd en afgewerkt in een donkere kleur.

naar de website

Salontafel Bruno

(06)Deze mooie en uiterst opvallende salontafel is van het woonmerk BRIX. De tafel valt zowel op door de vorm en de aparte kleur.Is dit toch niet de tafel die U zoek kijk dan eens in de webwinkel van Meubelpartner waar U keuze heeft uit meer dan zevenhonderd salon en bijzettafels.

naar de website

Bijzettafels Metaaldraad

(06)Een set van twee superleuke metaaldraad bijzettafels met een zwart rond metalen bovenblad.Het is een set van het bijzondere woonmerk J-Line welke U makkelijk bij verschillende winkels online kunt bestellen.

naar de website

Bahama salontafel

(06)Deze salontafel valt erg op door de grillige vorm van het bovenblad.Het dikke bovenblad is van massief teakhout en staat op drie houten poten.

naar de website

Bijzettafel J-Line

(06)Meubels van J-line zijn niet de eerste de beste meubels die je kan vinden.Het zijn eerste klas kwaliteit meubels waar nog ouderwets aandacht aan is besteed.Ook deze prachtige bijzettafel is van dit Belgische klasse merk.Het stalen onderstel van de tafel is netjes verchroomd en is voorzien van een massief houten bovenblad.

naar de website

Mundial van By-Boo

(06)Deze bijzettafel is direct te herkennen als een By-Boo bijzettafel.Hij is robuust en heeft een hele bijzondere uitstraling.De combinatie hout en metaal is in dit geval ook perfect gecombineerd.

naar de website

Bijzettafel Indi

(06)Een behoorlijk opvallende en robuust uitziende bijzettafel van het stoere woonmerk Label51. Het onderstel valt extra op door de grote klinknagels in het koperkleurige metaal.

naar de website

Set ronde tafels

(06)Als U iets bijzonders en heel aparts wilt hebben in uw interieur denk dan eens aan de meubels en woonaccessoires van het prachtige Belgische woonmerk J-Line. Ook deze set van twee opvallende bijzettafels zijn van dit hippe woonmerk.

naar de website

Craft van LaForma

(06)Hier ziet U bijzettafel Craft van LaForma met drie slanke uit elkaar staande stalen poten en een schijf boomstam als bovenblad.

naar de website

Rotan Bijzettafels

(06)Een leuke sfeervolle rotan bijzettafel van het merk Light en Living.Deze tafel past natuurlijk perfect in een landelijk ingerichte woonkamer.Bestel deze mooi tafel online bij Meubelpartner.nl

naar de website

Driepoot Zwart

(06)Een stevige en robuuste By-Boo bijzettafel op drie poten.Combineer deze tafel met de By-Boo salontafel in hetzelfde model voor het mooiste resultaat in uw woonkamer.

naar de website

Kokoon Traan

(06)Hier ziet U het veel besproken model bijzettafel van het Belgische meubelmerk Kokoon.Het onderstel van deze tafel heeft de vorm van een traan.Deze prachtige bijzettafel is de kleur zwart, wit en rood verkrijgbaar.

naar de website

Driepoot Salontafel

(06)Hier ziet U een ronde salontafel op drie poten.Het ronde bovenblad is voorzien van een verticaal opstaande rand.De tafel is van het merk By-Boo.

naar de website

Opberg Bijzettafel

(06)Deze aparte bijzettafel heeft tevens een opbergfunctie.Het is een bijzettafel van het stoere Nederlandse meubelmerk By-Boo.De onderkant van de tafel is van metaal en het gedeelde bovenblad van massief gerecycled hardhout.

naar de website

Cumi van Zuiver

(06)Hier ziet U superleuk klein Zuiver Design bijzettafeltje met een heel bijzonder onderstel.Het tafeltje is maar 45 centimeter hoog.

naar de website

Set set van Drie

(06)Hier ziet U een set van drie prachtige houten tafels met een rond bovenblad.Elk bovenblad is voorzien van een kleine opstaande rand.Het onderstel van deze J-Line bijzettafels is gemaakt van zwart gelakt metaal.

naar de website

Bima van LaForma

(06 )Dit is een driepoot bijzettafel van LaForma. Het blad is zeskantig.

naar de website

Gavina van LaForma

(06)Hier ziet U het "Garden" bijzettafeltje van het Spaanse Woonmerk LaForma. Het tafeltje heeft een metalen driepoot als onderstel en het bovenblad is gemaakt van een schijf hout uit een boom.

naar de website

Salontafel Barrel

(06)Een bijzondere en echt heel aparte salontafel van het robuuste-woonmerk By-Boo. De tafel heeft het uiterlijk van een metalen vat waar openingen in zijn gemaakt.Echt heel leuk en apart.

naar de website

Sfeervolle tafels

(06)Hier ziet U een set van drie sfeervolle kleine Jolipa bijzettafels.De tafeltjes hebben een rond bovenblad en mooi gevormd zwart metalen onderstel.De tafeltjes kunnen makkelijk gebruikt worden als plantentafel.

naar de website

Bijzettafel Florent

(06)Hier ziet U een set van twee hele bijzondere bijzettafels van het Belgische woonmerk J-Line of ook wel Jolipa genoemd.Het zijn twee metalen tafeltjes met een goudkleurige afwerking.

naar de website

Rond van By-Boo

(06)Een leuk en sfeervol metalen bijzettafel voorzien van twee houten plateaus.Het tafeltje is van By-Boo.

naar de website

Set tafels

(06)Hier ziet U een set sfeervolle bijzettafels in een rond en ovaal model.Het blad is gemaakt van massief mangohout en de metalen steunen zijn zwart gelakt.Deze set tafels zijn van het succesvolle woonmerk Light en Living.

naar de website

Bijzettafel Dekon

(06)Een bijzettafel of ander meubelstuk van het Spaanse woonmerk is altijd bijzonder.Zowel de vorm als de materiaalkeuze is altijd weer iets anders dan verwacht.Ook deze hele aparte bijzettafel kan eigenlijk alleen maar van LaForma zijn.

naar de website

LaForma rond

(06)Een mooie en perfect afgewerkte ronde LaForma bijzettafel met een kruislings wit gelakt metalen onderstel en een bruin houten bovenblad.

naar de website

Rhonda van Woood

(06)Dit is bijzettafel Rhona van het Nederlandse meubelmerk Woood. Het is een tafel gemaakt van massief onbehandeld eiken.Combineer deze bijzettafel met een woood salontafel en andere meubels van dit mooie meubelmerk.

naar de website

Shades Bijzettafel

(06)Dit aparte bijzettafeltje is van het merk LaForma.Het is een tafeltje met een metalen frame en een rechthoekig houten bovenblad.De hoogte is 65 centimeter.

naar de website

J-Line Bijzettafel

(06)Deze bijzettafel met rond hout bovenblad en verchroomd metalen kruislings onderstel is van het Belgische woonmerk Jolipa.

naar de website

Bijzettafel Parma

(06)Een leuke set van drie houten tafeltjes in verschillend hoogtes.Zet deze tafeltjes bij elkaar of verspreid in de woonkamer.

naar de website

Skybox

(06)Bijzettafel Skybox is een kleine tafel welke ook wel gebruikt wordt als plantentafel.Het tafeltje van het woonmerk BePure-Home is verder ook nog eens voorzien van een kleine opberglade.

naar de website

Square Salontafel

(06)Dit is de Square salontafel van het bijzondere Nederlandse meubelmerk By-Boo. De tafel bestaat uit een vierkant houten bovenblad met aan de zijkanten twee zwart metalen steunen op vier poten.Het is een heel apart en vernieuwend model tafel.

naar de website